Kipróbált receptjeim

Ami a konyhámban készül

Borban párolt husi

2017. április 17. 12:08 - NRebeka

Vékony szeletekre vágott, vagy felkockázott húst kevés forró olajban hirtelen megpirítunk minden oldalán, majd kiszedjük egy tálra. A visszamaradt olajban egy nagyobb fej karikára vágott hagymát megdinsztelünk. A húst visszarakjuk a tetejére, mellé teszünk 2-3 babérlevelet, sózzuk-borsozzuk, majd felöntjük borral. Pár szelet zellet rakunk rá, majd fedő alatt puhára pároljuk. Ha elforrna a leve kis vízzel pótoljuk. Ha megpuhult a hús a fedőt levesszük, és zsírjára sütjük. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://megfozve.blog.hu/api/trackback/id/tr5812431919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása